Ziggo

by Liberty global

portfolio screenshot ontdek.ziggo.nl
portfolio screenshot krachtvanziggo.nl
portfolio screenshot ziggo.com
portfolio screenshot SGUI
portfolio screenshot ziggo app
portfolio screenshot on-demand catalogus

Voor kabelleverancier Ziggo leverden wij een aantal opdrachten succesvol op. Daaruit is een langdurig samenwerkingsverband ontstaan en inmiddels hebben wij al 100 projecten voor deze opdrachtgever gerealiseerd.

Oktober 2010 - heden // ontdek.ziggo.nl

Wij ontwikkelden Ontdek.ziggo.nl, de etalage van ziggo. Dit is de plek waar highlights op een aantrekkelijke manier worden neergezet. Ook Ziggo Sport is onderdeel van deze omgeving. Ondek.ziggo.nl is voortgeborduurd op ziggo.tv.

2013 - heden // SGUI

Ziggo SGUI is een cloudbased, interactief platform waarop bezoekers films, series en gemiste uitzendingen kunnen bestellen en bekijken. Webavance verzorgde de koppelingen met alle back-end systemen.

December 2015 // Streaming events

Op ontdek.ziggo.nl kon je de wedstrijd Real Madrid vs Barcelona in december live streamen. Bezoekers kregen een voucher waarmee ze naast deze wedstrijd nog 2 andere events mochten bekijken. Wij verzorgden het registratieproces en de beveiligde omgeving voor het streamen. Inmiddels wordt dit proces voor alle live streaming evenementen van Ziggo gebruikt. Naast de sportevenementen ook bij de registraties van Ziggo dome evenementen.

2010 - heden // Ziggo.com

Na de fusie van Casema, Multikabel en @Home is ziggo.com de eerste website die wij voor ziggo hebben gebouwd. Deze website is gebouwd voor 3 onderdelen van Ziggo, namelijk Corporate Communications, Recruitment en Investors.

2005 - heden // Specials

Voor Casema (toen nog niet gefuseerd tot Ziggo) hebben we vanaf 2005 tientallen specials gebouwd. Voor de film Zwartboek bijvoorbeeld de 'achter de schermen' sectie, verder de toepassing voor chatsessies met Paradise hotel kandidaten, www.dekrachtvanziggo.nl en meer recentelijk het registratieproces voor het bedrijfsfeest.Naar portfolio