Onze diensten // Applicaties

Veel bedrijfsactiviteiten worden tegenwoordig online uitgevoerd. Daar zijn steeds complexere applicaties op maat voor nodig. Of het nu gaat om CRM systemen, handelsplatformen of managementsystemen, wij hebben de kennis en kunde in huis om de vraag te vertalen naar een bruikbaar product.

  • Voor wie

    Wij maken applicaties op maat. De doelgroepen van deze systemen variëren. Eindgebruikers van de producten zijn soms particulieren, maar ook medewerkers, relaties, managers of combinaties hiervan.

    Ook al heeft iedere opdrachtgever een andere wens, binnen de opbouw van applicaties hebben we vaak met dezelfde elementen te maken. Gebruikers zijn er meestal op verschillende niveaus en niet iedereen heeft dezelfde rechten. Daarnaast is er regelmatig sprake van meertaligheid, logging en reporting.

    Door onze jarenlange ervaring met de verschillende inrichtingen van applicaties, hebben we voor veel van deze vraagstukken al eerder oplossingen gebouwd. Wij kunnen klanten hierdoor goed over de functionaliteiten adviseren en sneller van dienst zijn.

  • Security

    We dragen de grootst mogelijke zorg voor een veilige omgeving. Klanten voeren regelmatig audits uit op onze applicaties. Daarnaast voeren we zogenaamde 'Vulnerability checks' uit op onze toepassingen. Via geautomatiseerde tools worden aanvallen en controles uitgevoerd om eventuele zwakheden te ontdekken. Deze steekproeven zorgen ervoor dat de kwaliteit van ons beveiligingssysteem goed gewaarborgd blijft.