Onze diensten // Websites

Wij maken gebruiksvriendelijke websites met een frisse uitstraling. Dit zijn de toegangspoorten van onze systemen. Of het nou de ingang van een webshop, een crowdfundingplatform of een campagnepagina is, de gebruiker moet eenvoudig kunnen navigeren en de website moet er goed uitzien. .

 • Design

  Onze designers hebben goede kennis van de technische systemen waar we mee werken. Dat heeft het voordeel dat zij ontwerpen op basis van de bestaande mogelijkheden. Het kan zijn dat u werkt met een vaste designer. Dat is voor ons geen probleem. In samenwerking met de ontwerper zorgen wij dat de voor- en achterkant van de website optimaal met elkaar communiceren.

 • Responsive

  Tegenwoordig kijken mensen steeds vaker naar websites via smartphones of iPads. Daarom zijn onze websites altijd 'responsive' gebouwd. Dat betekent dat de weergave van de pagina zich automatisch aan een scherm aanpast.

 • SEO

  Om goed vindbaar te zijn binnen zoeksystemen als Google, is de techniek van de website van groot belang. Wij richten de pagina's zodanig in, dat uw website een hogere positie krijgt in zoekmachines. Daarnaast werken wij met vaste partners, die voor goede SEO teksten zorgen. Ook dat is belangrijk om goed vindbaar te zijn.

 • CMS

  De websites die wij maken zijn altijd bestuurbaar met ons eigen CMS (Content Management Systeem). Met dit systeem werken wij al jaren. Inmiddels zijn er zoveel componenten gebouwd en doorontwikkeld, dat eigenlijk alles mogelijk is. Iedere website is opgebouwd uit dezelfde puzzelstukjes, maar ziet eruit zoals de klant dat wil. Door de flexibele opbouw van de websites kunnen we inspelen op belangrijke ontwikkelingen.