Blue Bricks

Blue Bricks breekt met traditionele consultancy. Wij helpen dit over te brengen via de corporate site en de website werken bij blue bricks

UX/UI | Webdesign | Webavance CMS

 

 

Blue Bricks

De mensen maken het verschil

Blue Bricks wil breken met de traditionele consultancy. Bij Blue Bricks maken de mensen het verschil. Blue Bricks heeft Webavance gevraagd om aan potentiële klanten èn potentiële medewerkers duidelijk te maken dat Blue Bricks anders is.

Webavance heeft een website ontwerp gemaakt, waarmee Blue Bricks zich duidelijk onderscheid van andere consultancy bureaus. Met een video wordt het bedrijf geintroduceerd en vervolgens worden vooral de mensen en de waarden naar voren gebracht.

Op de werken bij website wordt de focus gelegd op de tevredenheid van de medewerkers en wat maakt dat zij zo enthousiast zijn over hun bedrijf. Daarbij is er extra aandacht voor het feit dat Blue Bricks zich volgens Great Place To Work de Allerbeste werkgever van Nederland mag noemen.

Binden en motiveren

Blue Bricks wil haar medewerkers aan zich binden door hard te werken aan hun tevredenheid en uitgebreide mogelijkheden te bieden om je te ontwikkelen en onderdeel te voelen van het bedrijf.

Blue Bricks is er van overtuigd hiermee een zeer gemotiveerd team op te bouwen die bij klanten daadwerkelijke het verschil kunnen maken.

Wij hebben deze boodschap graag overgebracht in het ontwerp van zowel de website als de werken bij website van Blue Bricks!

Blue Bricks
Blue Bricks

Mobiel design

Voor een bedrijf als Blue Bricks is het van groot belang dat er goed nagedacht wordt over het responsive gedrag van de website. Medewerkers en klanten gebruiken verschillende soorten en formaten devices en willen op elk van die devices informatie op de best mogelijke manier kunnen raadplegen.

We hebben dan ook veel aandacht besteed aan het gedrag van de website op minder grote schermen. In ons flexibele Webavance CMS is het gedrag te specificeren van mobiel scherm, tot desktop scherm en de verschillende varianten daar tussen.

Zo kan een bezoeker van Blue Bricks altijd en overal meer lezen over de organisatie en haar consultants.