Broeke Elektrotechniek

Uw duurzame installateur van Rotterdam en Gemeente Nisserwaard

Webdesign | Webavance CMS

 

 

De case

Elektrotechnisch installatie- en beveiligingsbedrijf Broeke Elektrotechniek is opgericht in 1957. Het team bestaat inmiddels uit ruim 40 medewerkers en zij zijn uitgegroeid tot dé installateur van Rotterdam en Gemeente Nissewaard, met inmiddels een tweede vestiging in Spijkenisse.

Met de groei van het bedrijf is de behoefte ontstaan om het Broeke Elektrotechniek ook online beter te presenteren en is de vraag aan Webavance gesteld om een nieuwe corporate website te maken. Deze uitdaging gingen wij graag aan!

 
 

Doelstellingen

De website van Broeke heeft een tweeledig doel:

  1. Klanten en potentiële klanten moeten een duidelijk beeld krijgen van Broeke, de diensten die zij levert en voorbeelden van projecten van Broeke
  2. Potentiële medewerkers moeten een duidelijk beeld krijgen waarom het zo leuk is om onderdeel te zijn van het team van Broeke, met de mogelijkheid te solliciteren

Wij zijn met deze uitgangspunten met het design aan de slag gegaan en hebben een website opgezet die voor beide doelen een passende invulling heeft.

 
 

Beeld zegt zoveel meer dan tekst

Een beeld zegt meer dan dan duizend woorden wordt wel eens gezegd. Broeke Elektrotechniek heeft dan ook aangegeven het heel belangrijk te vinden dat er goede beelden voor de website beschikbaar zijn.

Toen Broeke Elektrotechniek aangaf hier nog niet de juiste beelden voor te hebben, heeft Webavance aangeboden ook dit deel van het project op zich te nemen. Er is een bedrijfsvideo gemaakt op beide vestigingen en onderweg met een monteur en er is voldoende fotomateriaal gecreeërd om de website van passende foto's te voorzien.

Broeke Elektrotechniek heeft aangegeven zeer blij te zijn met het resultaat èn met het feit dat Webavance een dergelijke brede dienstverlening (niet alleen design en realisatie, maar ook media en vulling van de site) aanbiedt.