Logicx 

Logicx verzorgt vervangend vervoer, berging en transport voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij ontwikkelen diverse applicaties voor Logicx ter ondersteuning van een groot deel van hun processen.

 

Meldkamer

De meldkamer is het hart van de operatie van Logicx. Via deze applicatie worden een groot deel van de opdrachten afgehandeld. Het is complexe keten van informatiestromen met rechtstreekse communicatie met de ANWB en diverse andere partners. 

Onbemand platform

De eerste opdracht die we voor Logicx mochten bouwen was een applicatie die het mogelijk maakte om auto's te kunnen uitgeven zonder handmatige tussenkomst. Dit is inmiddels een aantal jaar geleden, voordat de deelauto's en scooters gemeengoed werden. 

logicx | webavance project
logicx | webavance project
logicx | webavance project
logicx | webavance project

Diverse applicaties

Logicx biedt diverse diensten aan ten aanzien van mobiliteit. Dit zijn zeer specialistische diensten met verschillende complexe vraagstukken. Om het overzichtelijk te houden hebben we hiervoor losse applicaties ontwikkeld. Denk aan transportportaal voor het (door)transport van de verschillende opdrachten of speciale applicaties voor de samenwerking met de politie en belastingdienst. Maar tegelijkertijd overlappen veel functionaliteiten tussen deze verschillende applicaties. Door gebruik te maken van micro-services die in de verschillende applicaties gebruikt kunnen worden,  blijft redundantie in code beperkt, wat een flinke besparing van onderhoudskosten tot gevolg heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.