Spotta

Van 5 losse websites naar één nieuwe website voor alle doelgroepen

UX/UI  |  Development  |  Webavance cms

 

 

 
 

Prototying

Met behulp van Adobe XD maakten we ons interactie design. Met deze tools is het mogelijk om een volledig klikbaar prototype te maken, zodat de website getest kan worden alsof hij al gebouwd is! In deze fase kan vele malen sneller bijgestuurd worden dan tijdens de bouwfase. Het resultaat is een visueel ijzersterke website, die voor alle doelgroepen iets te bieden heeft.

Flexibiliteit in opzet

Met onze CMS kunnen gebruikers gemakkelijk en snel nieuwe inhoud toevoegen, bewerken of verwijderen zonder dat ze diepgaande programmeerkennis nodig hebben. Dit maakt het mogelijk om de website up-to-date te houden met minimale inspanning.

Binnen de huisstijl van Spotta heeft elke doelgroep haar eigen primaire kleur, welke zonder technische kennis eenvoudig instelbaar is. Ook kan Spotta de footer informatie personaliseren per doelgroep.

Voor de bezorgers is zelfs een geheel eigen look & feel gecreeerd, binnen de huisstijl van Spotta, maar dan net even aansprekender voor tieners. 

Animatie voor adverteerders

Spotta heeft ons gevraagd om mee te denken hoe er een plek op de website gecreeërd kan worden waar adverteerders de meerwaarde gepresenteerd krijgen van de producten die Spotta te bieden heeft.

Om de adverteerders in één beeld te laten zien dat Spotta de data en de diensten heeft om heel precies een doelgroep te bereiken, hebben we een animatie gemaakt die de boodschap overbrengt. Geheel passend in de huisstijl van Spotta!

Onze klant aan het woord

Sarah Kouwe - Productowner bij Spotta.nl

Wat is het een feest om met Webavance | Internet Based Solutions te werken! Binnen een paar maanden hebben ze onze nieuwe website neergezet. Het eigen CMS is super gebruiksvriendelijk en stelt Spotta in staat om vrijwel alles zelf en snel aan te passen, in onze eigen huisstijl. We zijn super blij met het resultaat! Ik kan ieder bedrijf zeer aanraden met Webavance te werken!