TFC Nederland

Wij bouwden de software om het matchingsproces van TFC Nederland te faciliteren, zodat TFC zich kan richten op het matchen van top kandidaten met top werkgevers

Webdesign | API

 

 

Matching personalities

TFC Nederland zoekt de perfecte match tussen kandidaten voor posities op managementniveau en werkgevers die op zoek zijn naar deze kandidaten. Om deze match te kunnen maken, moet TFC Nederland in staat zijn kandidaten te kunnen matchen op hun talenten, wat ze drijft en motiveert. Met de door Webavance gerealiseerde tooling is TFC Nederland in staat om kandidaten en klanten inzicht te geven in hun persoonlijkheid, waar en met wie ze het beste kunnen werken. Zo helpen zij met het creëren van perfecte matches! En Webavance zorgt vanuit haar expertise voor de perfecte tooling en de bijpassende website.

 
 

CRM

TFC Nederland vind het belangrijk om haar medewerkers tooling te bieden die de administratie zo overzichtelijk mogelijk maakt, zodat zij zich kunnen focussen op hun taak om kandidaten en werkgevers te helpen. Gezien de specifieke behoeftes biedt een standaard pakket onvoldoende mogelijkheden, dus heeft Webavance op maat een CRM systeem opgezet voor TFC Nederland.

 
 

Onze aanpak

We zijn gestart met een design traject om de tooling op de juiste wijze in te richten, waarbij de wensen van de medewerkers van TFC Nederland op nummer 1 stonden. We hebben ook uitgebreid onderzoek gedaan naar de technische mogelijkheden om de medewerkers zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen.

Nadat het design positief is ontvangen, zijn we gestart met de realisatie van de ondersteunende applicaties en de website van TFC Nederland. Sinds oplevering maakt TFC Nederland alweer een tijd gebruik van deze tooling en ondersteunt Webavance wanneer updates nodig zijn.