TWD

Wij bouwden voor TWD een projectportal en een urenapplicatie te gebruiken over de hele wereld en integreerden deze met Afas Online

Development  |  Api

 

 

De case

TWD is een ingenieursbureau gespecialiseerd in method engineering en het ontwerpen van apparatuur voor Offshore projecten. TWD specialiseert zich met haar projecten in Offshore windoplossingen, Offshore transport en heavy lifting, oplossingen voor transport, energy en chemische infrastructuren en design en uitrusting van schepen. 
 
Met kantoren in Rotterdam, Londen, Athene, Taipei, Tokyo en Perth is TWD actief over vrijwel de hele wereld. De door ons gerealiseerde projectportal en uren applicatie moeten dan ook eenvoudig te gebruiken zijn op allerlei devices en locaties.

 
 

Project portal en urenapplicatie 

Webavance heeft voor TWD een tweetal webapplicaties ontwikkeld ter ondersteuning van het projectproces en zorg al jaren voor onderhoud en doorontwikkeling van deze applicaties. De applicaties worden ingezet om de complete project- en urenregistratie van TWD bij te houden, inclusief goedkeuringsprocessen. 

Medewerkers ondersteunen

Met de productowner van TWD is er actief contact om te bekijken hoe de applicaties de medewerkers optimaal kunnen ondersteunen in hun dagelijkse werk. Specifiek wordt ook gekeken hoe medewerkers zo makkelijk mogelijk ondersteund kunnen worden wanneer zij op locatie aan het werk zijn. 

 

 

AFAS Online 

TWD maakt voor haar financiële administratie gebruik van AFAS Profit via AFAS Online. De specifieke uitdaging van Webavance voor dit project is om te zorgen dat alle maatwerk implementaties in de project- en urenregistratie op de juiste wijze in AFAS landt via de connectoren van AFAS. Webavance heeft hiermee inmiddels uitgebreide kennis opgedaan als het gaat om AFAS integraties!