We-Invite

De digitale oplossing voor het uitnodigen, registreren en ticketing voor elk evenement. 

 

Bezoekers bepalen het succes van een evenement. Elk contactmoment met de gast moet kloppen. Van uitnodiging met registratie, de tickets, het verwelkomen op de locatie. Alles moet professioneel, persoonlijk en in de corporate uitstraling zijn.

We gingen ervan uit dat er wel wat variaties mogelijk waren. We gaan er slot van rekening ook weleens naar een concert.  maar dat er zoveel verschillende mogelijkheden zouden zijn, dat hadden we niet verwacht. Het is dan ook een doorlopende strijd om de nieuwe functionaliteiten op een logische, gebruiksvriendelijke manier toe te voegen.

Het uitnodigingstraject

Met het We-invite platform is het mogelijk een compleet uitnodigingsproces in de eigen corporate of event identity worden opgezet. Het proces is flexibel in te richten en uit te breiden met extra communicatiemomenten.

Registratie website

De gebruiksvriendelijke registratie website verzamelt alle gewenste persoonlijke data, ticket keuzes en reserveringen. Met tal van mogelijkheden als privé- of open registratieprocessen en betaalmogelijkheden.

Ticket manager

Volledig campagne management met mogelijkheden als het toevoegen van toegangs- en parkeertickets vanuit andere systemen en placering.

Ticket systeem + scan app

Met het ticket systeem kan een volledige campagne worden opgezet, met verschillende ticket types, boxen, rijen en stoelen. Het toekennen van tickets aan gasten en het verifiëren van de tickets kan eenvoudig via de we-invite scan app. Een enorme uitdaging bij het maken van deze app was de snelheid waarmee dit moet werken. Als er twintigduizend mensen naar binnen willen, dan telt elke tiende van een seconde. En wat als het internet wegvalt, dan moet het uiteraard ook gewoon doordraaien. Complex, maar er zijn inmiddels al tientallen evenementen via deze manier succesvol afgewerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.