Westlandwerk

Een maatwerk vacatureplatform voor het matchen van bedrijven en kandidaten in het Westland.

Webdesign | API

 

 

De case

Westlandwerk.nl is opgericht in 2005 en sindsdien de grootste vacaturesite van het Westland. Zij biedt het meest actuele en volledige vacature-overzicht uit deze bloeiende en groeiende regio. Op Westlandwerk.nl worden vacatures geplaatst van interessante Westlandse bedrijven. Deze vacatures kunnen gefilterd worden op vakgebied en opleidingsniveau. Sollicitaties kunnen zowel via functionaliteit op de website verlopen als via de eigen kanalen van het bedrijf.

 
 

Onze aanpak

Met de productowner van Westland Werk hebben we gekeken hoe we een goede eerste MVP (minimum viable product) live konden brengen. De door ons gebouwde applicatie bestaat daarbij uit twee delen:

  • de website waar bedrijven worden gepresenteerd met hun vacatures en kandidaten zich kunnen melden
  • het achterliggende portaal waar Westland werk alle bedrijven en hun vacatures kan beheren. Daarbij zijn de nodige maatwerk opties ingebouwd om te kunnen voldoen aan de wensen van de verschillende bedrijven

Na release van het MVP kijken we voortdurend met de klant hoe we het platform van nieuwe functionaliteiten zouden kunnen voorzien, om zo bij te blijven bij de huidige wensen van bedrijven en kandidaten.