Wooncompas

Speciale aandacht voor potentiële medewerkers met een op maat gemaakte werken bij website voor Wooncompas

UX/UI  |  Development  |  Webavance CMS

 

 

De case

Wooncompas is een groeiende woningcorporatie met een passie voor volkshuisvesting. Zij zetten zich in om mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situatie een thuis te bieden. Een thuis dat bij huurders past en waarbij ze de ruimte krijgen om daar hun eigen woonwensen vorm te geven. Zo wordt een huis een thuis.

Wooncompas wil zich graag aan potentiële medewerkers presenteren als aantrekkelijke werkgever. Dankzij de ontwikkelde Werken bij Wooncompas website kan Wooncompas haar verhaal beter overbrengen.

 
 

Waarom een Werken bij Website?

Kandidaten voor vacatures bij Wooncompas hebben andere informatie behoeftes dan bezoekers van de website. Ook te zorgen dat kandidaten optimaal kunnen worden geïnformeerd over het dagelijks leven als werknemer van Wooncompas, is er een aparte Werken bij Wooncompas website gerealiseerd.

Met deze site is Wooncompas in staat om:

  • Uitgebreid te presenteren wat Wooncompas te bieden heeft aan haar medewerkers
  • Collega's een podium te geven om potentiële nieuwe collega's te vertellen over het werk bij Wooncompas
  • Arbeidsvoorwaarden uitgebreid in beeld te brengen
  • De vacatures in beeld te brengen, met veel beelden uit de dagelijkse praktijk van de collega's
 
 

Koppeling met het ATS

De HR afdeling van Wooncompas werkt met het ATS (Applicant Tracking System) Recruitee. Webavance heeft een integratie met Recruitee opgezet, zodat sollicitaties op de website automatisch bij de juiste vacature in Recruitee worden geplaatst. Alle persoonlijke gegevens en relevante documenten van de sollicitant worden in Recruitee weergegeven, zodat de HR-afdeling het verdere proces kan oppakken.

 
 
 

Enthousiaste reacties

Zowel vanuit collega's binnen Wooncompas als van kandidaten die met Wooncompas in contact komen over vacatures komen enthousiaste reacties binnen over de Werken bij Website.

Er zijn meerdere fotoshoots geweest met medewerkers in binnen- en buitendienst. Het gebruik van deze persoonlijke beelden in combinatie met uitgebreide uitleg over het dagelijkse leven bij Wooncompas maken dat kandidaten een goed beeld krijgen en positief zijn in de gesprekken.