Zsolar

Zsolar verzorgt advies en installatie van energie oplossingen

Webdesign | Webavance CMS

 

 

De case

Zsolar verzorgt advies en installatie van energie oplossingen zoals zonnepanelen, micro omvormers en energie opslag in de regio Westland. Met meer dan 8 jaar ervaring in de installatie branche zorgt Zsolar dat haar klant onafhankelijker wordt van het energiebedrijf. Dat doen zij door de klant "Future ready" te maken op het gebied van zonnepanelen en energie monitoring. Dit zorgt ervoor dat de klant in de toekomst voorbereid is op energie opslag! Wij bouwden voor Zsolar de corporate website.

 
 
 

Doelstellingen

De website van Zsolar is een mooi voorbeeld van de iteratieve aanpak waarmee wij graag websites opzetten. Zsolar kwam als een beginnende onderneming bij ons, waarbij de eerste behoefte was om snel en overzichtelijk een eerste indruk te maken bij potentiële klanten.

Met een goede landingspagina over Zsolar, haar diensten en een contactmogelijkheid hebben we dit in korte tijd weten te realiseren. De betreffende landingspagina paste perfect bij de start van de onderneming. Gaandeweg is Zsolar verder gegroeid en daarmee is ook de behoefte aan een uitgebreidere website gegroeid.

In een doorontwikkeling is vervolgens uitgebreidere templating gerealiseerd, met de mogelijkheid van detailpagina's voor specifieke diensten, landingspagina's per regio, uitgebreidere contactmogelijkheden en overzichtelijke presentatie van reviews van klanten.

Zo kan Zsolar weer vooruit en kijken wij alweer uit naar een volgende iteratie op deze website!