Diensten

Met deze diensten helpen wij u graag uw digitale strategie te bepalen en deze te vertalen naar passende oplossingen

Overzicht van onze diensten

Ux design icoon

UX & UI design

Uw huisstijl wordt vertaald naar een pakkende design strategie. Daarbinnen wordt de klantreis bepaald door strakke (UX) designs. Zo werken we aan een solide basis voor de ontwikkeling van een website, app of applicatie.

Webavance Webdesign

Websites

Onze websites zijn veilig, schaalbaar, eenvoudig te beheren, zoekmachine vriendelijk & responsive. Kortom, ze voldoen aan alle onderdelen die je van een professionele website mag verwachten.

Scrum / Agile

Scrum - Agile

Onze projecten worden opgedeeld in compacte sprints volgens de scrum methodiek, zodat we met regelmaat feedback kunnen vragen en waar nodig kunnen bijsturen.

Apps

Apps

Wij ontwikkelen native-, web-, & hybride apps voor zowel IOS als Android. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij welke route u het beste kunt bewandelen.

Webavance Middleware

Middleware

Een middlewarelaag zorgt voor een efficiënte communicatie tussen verschillende systemen. Wij bouwen middelware-oplossingen om onze websites, applicaties & apps met elkaar én met derde partijen op een veilige manier te laten communiceren.

Webavance_applicaties_.png

Applicaties

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen. We bijten ons graag vast in complexe procesmatige uitdagingen en vertalen dit in gebruiksvriendelijke applicaties.

Webavance_applicaties_.png

SLA

Met ons generieke Service Level Agreement-model bieden we de juiste service voor elk type onderneming, van MKB tot grootzakelijk.

Bekijk onze cases

Winkel in Westland

Grootste lokale webwinkel van Nederland

Logicx

Backoffice ondersteuning bedrijfsprocessen

Ziggo

Bouw Ontdek ZIggo Entertainment platform

De Kindertelefoon

Concept, Design & Development kindertelefoon.nl

Enova

De virtuele energiecentrale

We-invite

Backoffice voor elk evenement 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.