Online recruitment

Biedt je kandidaten de optimale ervaring in zijn of haar reis naar het vinden van een nieuwe baan. 

Via een eigen concept bieden we bedrijven een gepersonaliseerde werkenbij website. Voor diverse vacaturebanken en recruitmentbureaus hebben we de volledige workflow geautomatiseerd.

webavance-online-recruitment.svg
webavance-eigen-werkenbij-website.png

Een eigen werken-bij website?

Wij bieden bedrijven een eigen werken-bij website als een SAAS-oplossing. Dit betekent dat we website volledig wordt neergezet voor een vast bedrag per maand. Voordeel is dat ontwikkeldkosten worden uitbespaard. Onze oplossing is dusdanig flexibel dat je huisstijl kan worden overgenomen. Het grote voordeel van het hebben van een autonome werken-bij website naast de gewone website is dat je de volledige site kunt inrichten rondom het verhaal dat je wilt vertellen aan potentiele werknemers.

webavance-pimworks2.png

Pimworks

Pimworks is een overkoepelend orgaan waaronder verschillende recruitment portalen voor zijn ontwikkeld. Zo is er flexwerkportaal.nl waar gezocht wordt naar ZZP-er's in de corporatie branche. Wij hebben ook de achterliggende backoffice ontwikkeld. De backoffice veel geautomatiseerde processen, zoals het uitnodigen van kandidaten, versturen van SMS alerts en het invullen van de urenstaten.

Westlandwerk

Westlandwerk.nl is de grootste vacaturebank van het Westland. Ze plaatsen voor meer dan 900 bedrijven vacatures op de website. De website heeft een frisse uitstraling met uitgebreide mogelijkheden om de vacatures te personaliseren. Voor bedrijven kan een eigen profielpagina worden aangemaakt met fotogallerij en alle vacatures van dit bedrijf.

Webavance-westlandwerk-mockup.png
Webavance-tfcmockup.png

TFC | Matching Personalities

TFC is een recruitment agency voor het hoge segment: executive search. De website heeft een luxe uitstraling. Voor TFC hebben we naast de website een volledig custom made CRM oplossing ontwikkeld ter ondersteuning van het volledige recruitment proces.

HOOOOP

HOOOOP is in je eigen taal, voicegestuurde toegang tot actuele vacatures.

Een webapplicatie speciaal ontwikkeld voor vluchtelingen, analfabeten, immigranten, expats & spouses en andere groepen die nu geen of lastig vacatures kunnen zoeken.

In je eigen (native) taal, of de taal van je voorkeur kun je 'sprekend' aangeven in welke beroepen je wilt werken. Je krijgt vervolgens actuele en lokale vertaalde vacatures in je eigen taal terug, waarbij je kiezen om deze ook in je eigen taal te laten voorlezen.

app-hooop.jpg

Terug naar overzicht