De coolste ervaringen

Wij hebben voor Ziggo een groot aantal websites en apps mogen ontwikkelen. Veel hiervan op entertainment vlak, zoals de televisiegids app, evenementen in de Ziggo dome en Ziggo sport,  maar ook de corporate- en werken-bij website.

ziggo-got2.png
streaming gui3.svg

Streaming GUI

De SGUI is een volledig op cloud gebaseerde DVB-C tv-dienst. Met deze dienst hoeft niet meer elke set-op box geprogrammeerd te worden, maar wordt de volledige interface in de cloud gevirtualiseerd. Dit hoogstandje heeft meerdere prijzen in de wacht geslepen. Webavance heeft de volledige middleware van deze dienst ontwikkeld.

 

Ontdek ziggo

Ontdek.ziggo.nl is het entertainment platform van Ziggo. Het is startpunt voor films, series, muziek, prijsvragen en nog veel meer. 

ontdek-ziggo.jpg
portfolio-ziggo-middleware.png

Middleware

Ziggo.nl maakt gebruik van verschillende achterliggende systemen. Als je een product bestelt, moet er eerst gecontroleerd worden of in jouw gebied wel Ziggo geleverd kan worden. Als iemand een storing heeft kan er op de website eenvoudig worden gezocht op problemen in de achterliggende systemen. De middleware verzamelt deze informatie en biedt deze eenduidig aan richting de website. Wij beheren een 30-tal van dit soort middleware lagen voor Ziggo.

Terug naar overzicht