Onze werkwijze

Echte aanpakkers!

Handen uit de mouwen en gaan. Maar we pakken zaken wel slim aan. We nemen al onze opgedane kennis mee in de volgende projecten. We maken onze producten schaalbaar. Dit doen we middels een eigen basis raamwerk waar we continue op doorontwikkelen.

werkwijze-vrijstaand2.png

Proces uitgelicht

De ontwikkeling van een applicatie die invloed heeft op het primaire bedrijfsproces betekent vaak een ingrijpende verandering voor uw organisatie. Een gedegen voor­bereiding en een doordacht plan zorgen voor een goed fundament van die verandering. Samen zorgen we ervoor dat de juiste applicatie gebouwd wordt via deze werkvolgorde:

stappen-uitgelicht.png

Webavance Framework

Net als mensen op de wereld in verschillende talen spreken, worden online producten in diverse programmeertalen gebouwd. PHP en Java zijn net als Arabisch en Engels niet met elkaar te vergelijken. Wij hebben professionals in huis die alle programmeertalen spreken. Samen hebben we een framework ontwikkeld, dat met alle programmeertalen kan communiceren (PHP, .NET, Java). Ieder bouwtraject van een webapplicatie start met hetzelfde basisplatform. Gedurende de jaren dat het WA-framework gebruikt wordt, zijn er ontzettend veel componenten gebouwd.

Deze puzzelstukjes zijn doorontwikkeld, waardoor ze nu optimaal functioneren. We gaan niet steeds opnieuw van start, maar werken met bestaande componenten. De websites zijn daardoor logischerwijs sneller opgebouwd en hebben oneindig veel mogelijkheden. Het framework wordt aangestuurd door ons eigen CMS. Dit unieke systeem beschikt over de mogelijkheid om met alle verschillende programmeertalen te communiceren. Klanten kunnen daarom met zeer uiteenlopende opdrachten bij ons terecht.

Voordelen van ons framework

Stabiel

Veilig

Multi-functioneel

Tijdsbesparend en goedkoper

Continue doorontwikkeling

Responsive

scrum2.png

 
 
 
Agile  / Scrum

Scrum is een term uit de rugbysport. Bij scrum probeert een team samen een doel te bereiken en een wedstrijd te winnen. Zo werkt het ook bij het bouwen van software. 

Wij werken in kleine teams en leveren producten op in korte sprints van 2 tot 4 weken. Wij werrken goed samen en kunnen daardoor snel inspelen op veranderingen. 

De scrummethode is heel geschikt als u nog niet precies weet wat u wilt. Al doende leert u om de wensen en eisen beter te omschrijven en in bruikbarer producten om te zetten. Iedere morgen begint met een korte meeting waarin ieder teamlid vertelt wat hij heeft gedaan, waar hij tegenaan loopt en hoe hij verder gaat.

Scrum heeft de flexibiliteit om met laat wijzigende eisen en wensen om te gaan. Sccru valt onder Agilesoftwareontwikkeling.