Werkwijze

lorem ipsum

Echte aanpakkers

Handen uit de mouwen en gaan. Maar we pakken zaken wel slim aan. We nemen al onze opgedane kennis mee in de volgende projecten. We maken onze producten schaalbaar. Dit doen we middels een eigen basis raamwerk waar we continue op doorontwikkelen.

werkwijze_sfeerbeeld1.jpg.jpg
werkwijze_sfeerbeeld1.jpg.jpg
werkwijze_sfeerbeeld1.jpg.jpg
 

Agile / Scrum

Scrum is een term uit de rugbysport. Bij scrum probeert een team samen een doel te bereiken en een wedstrijd te winnen. Zo werkt het ook bij het bouwen van software. 

Wij werken in kleine teams en leveren producten op in korte sprints van 2 tot 4 weken. Wij werrken goed samen en kunnen daardoor snel inspelen op veranderingen. 

De scrummethode is heel geschikt als u nog niet precies weet wat u wilt. Al doende leert u om de wensen en eisen beter te omschrijven en in bruikbarer producten om te zetten. Iedere morgen begint met een korte meeting waarin ieder teamlid vertelt wat hij heeft gedaan, waar hij tegenaan loopt en hoe hij verder gaat.

Scrum heeft de flexibiliteit om met laat wijzigende eisen en wensen om te gaan. Sccru valt onder Agilesoftwareontwikkeling.

Interesse in onze diensten?

Lets work together