Ontdek Ziggo

Het complete entertainment pakket van Ziggo via één website

 
Ziggo

De coolste ervaringen

Wij hebben voor Ziggo een groot aantal websites en apps mogen ontwikkelen. Veel hiervan op entertainment vlak, zoals de televisiegids app, evenementen in de Ziggo dome en Ziggo sport,  maar ook de corporate- en werken-bij website.

Streaming GUI

De SGUI is een volledig op cloud gebaseerde DVB-C tv-dienst. Met deze dienst hoeft niet meer elke set-op box geprogrammeerd te worden, maar wordt de volledige interface in de cloud gevirtualiseerd. Dit hoogstandje heeft meerdere prijzen in de wacht geslepen. Webavance heeft de volledige middleware van deze dienst ontwikkeld.

Middleware

Ziggo.nl maakt gebruik van verschillende achterliggende systemen. Als je een product bestelt, moet er eerst gecontroleerd worden of in jouw gebied wel Ziggo geleverd kan worden. Als iemand een storing heeft kan er op de website eenvoudig worden gezocht op problemen in de achterliggende systemen. De middleware verzamelt deze informatie en biedt deze eenduidig aan richting de website. Wij beheren een 30-tal van dit soort middleware lagen voor Ziggo.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.