Ontdek Ziggo

Het complete entertainment pakket van Ziggo via één website

Development  |  API

 

 

De case

Wij hebben voor Ziggo een groot aantal websites en apps mogen ontwikkelen. Zowel op entertainment vlak, als op bedrijfsniveau. Voorbeelden hiervan zijn:

  • We hebben voor Ziggo de televisiegids app gerealiseerd. Met deze gids konden Ziggo gebruikers eenvoudig inzien wat er allemaal op televisie is
  • Voor verschillende evenementen in de Ziggo Dome en voor Ziggo Sport hebben wij marketing websites gemaakt
  • We hebben ook zowel de Corporate website als de Werken Bij Ziggo website gebouwd.


Met de fusie van Ziggo en Vodafone zijn een aantal van deze websites en apps gestopt. Wel bouwen en onderhouden we voor Ziggo nog steeds de applicatie waarmee Ziggo monteurs hun documentatie altijd en overal kunnen raadplegen, ZTV genaamd.

 

Streaming GUI en Middleware

De SGUI is een volledig op cloud gebaseerde DVB-C tv-dienst. Met deze dienst hoeft niet meer elke set-op box geprogrammeerd te worden, maar wordt de volledige interface in de cloud gevirtualiseerd. Dit hoogstandje heeft meerdere prijzen in de wacht geslepen. Webavance heeft de volledige middleware van deze dienst ontwikkeld.

Ziggo.nl maakt gebruik van verschillende achterliggende systemen. Als je een product bestelt, moet er eerst gecontroleerd worden of in jouw gebied wel Ziggo geleverd kan worden. Als iemand een storing heeft kan er op de website eenvoudig worden gezocht op problemen in de achterliggende systemen. De middleware verzamelt deze informatie en biedt deze eenduidig aan richting de website. Wij beheren een 30-tal van dit soort middleware lagen voor Ziggo.

Ziggo entertainment