Wat bieden wij onze medewerkers

Als internetbureau snappen wij heel goed dat ons team de kern is van onze organisatie. Zonder hen geen succesvolle projecten! We vinden het dan ook belangrijk dat medewerkers blij zijn met hun werk bij Webavance, met hun ontwikkeling bij Webavance en met de mogelijkheden bij Webavance. We zijn er trots op dat we medewerkers hebben die al ruim 10 jaar deel van ons team zijn en zien het als onze ambitie om ook nieuwe teamleden zo lang aan ons te binden.

Voordelen van het werk bij Webavance

 
De basis

Financiële beloning

Wij snappen dat salaris een belangrijke arbeidsvoorwaarde is. We zorgen ervoor dat je een goed startsalaris krijgt, maar vinden het minstens zo belangrijk om je een goede groei in salaris te kunnen bieden. Jaarlijks zijn er beoordelingsgesprekken waarin gekeken wordt naar jouw prestaties in het team en jouw ontwikkeling. Jouw beloning wordt vervolgens aangepast om deze passend te houden bij jouw inzet, kennis en ervaring.

En kom je binnen de organisatie in een andere rol, dan kijken we natuurlijk hoe we jouw salaris aan kunnen passen aan de nieuwe situatie!

 
Hybride werken

Flexibiliteit in werktijden

Voor ons is de kern van hybride werk; zorg dat je op kantoor bent op het moment dat jouw werk of het team dit nodig heeft, zorg dat je thuis bent als jouw thuissituatie erom vraagt of wanneer je focustijd nodig hebt.

We proberen altijd mee te denken met onze medewerkers als het gaat om het vinden van een goede balans tussen werk en thuis. Onze werktijden zijn dan ook flexibel opgezet; de eerste begint rond 8:00 uur, de laatste stopt rond 18:00 uur. En heb je een keer overdag een privé verplichting, dan pak je die uurtjes gewoon later een keer op.

 
Tijd voor jezelf

Voldoende verlofdagen

Omdat we het belangrijk vinden dat je ook je rust neemt, krijg je 25 vakantiedagen per jaar. Hiermee kan je op vakantie gaan of gewoon een lekker dagje vrij tussendoor plannen. We denken mee als je een keer een langere periode weg wilt.

We hebben bovendien meerdere jonge ouders in dienst en zorgen ervoor dat zij gebruik kunnen maken van geboorteverlof en ouderschapsverlof. Ook parttime werken in plaats van fulltime behoort tot de mogelijkheden. We zien medewerkers bij voorkeur wel graag minimaal 4 dagen per week werken.

 
Mobiliteit

Vervoer van en naar het werk

We bieden medewerkers verschillende mogelijkheden aan vervoer naar het werk en naar huis. We hebben collega's die met de auto komen; zij krijgen een passende kilometervergoeding en de gelegenheid om bij ons pand te parkeren. Natuurlijk is reizen per openbaar vervoer ook mogelijk. We zitten dichtbij het metrostation Capelse Brug, dat aangesloten is op het metronetwerk van Rotterdam. Kosten voor openbaar vervoer worden vergoed.

Wanneer je voor Webavance op lokatie moet zijn, zorgen we dat vervoer geen blokkade is. Zo kan jij onze klanten ook vanuit hun eigen kantoor van dienst zijn! 

 
Blijven leren

Persoonlijke ontwikkeling

Ons vakgebied staat nooit stil, met alle ontwikkelingen in nieuwe talen en frameworks, nieuwe technieken, opkomst van vernieuwingen zoals bijvoorbeeld AI. We vinden het belangrijk dat je bij blijft en bieden onze collega's hiervoor dan ook de tools en de tijd.

We maken gebruik van het platform Udemy waar je toegang heb tot 25.000+ trainingen op allerlei terreinen. Dit gaat van technische trainingen om nieuwe talen of technieken te leren, tot vaardigheidstrainingen en alles daar tussen.

 
Geld voor later

Pensioenregeling

Later wil je ook kunnen leven zonder zorgen. En dat begint met een goed pensioen. We hebben voor onze medewerkers een pensioenregeling afgesloten. Daarbij zorgt Webavance voor een deel van de inleg, zodat je later voldoende geld opzij hebt staan om de dingen te blijven doen die je graag doet!

Ons pensioen is inclusief nabestaandenpesioen, zodat er ook gedacht wordt aan jouw gezin wanneer er onverhoopt iets gebeurd. En wanneer je (deels) arbeidsongeschikt raakt, wordt je pensioen dankzij een extra regeling nog steeds doorbetaald.

Enthousiast geworden? Bekijk onze recente vacatures!

32-40u per week HBO/WO Tot €60K

Medior PHP Developer

Wil jij jouw kennis als PHP developer inzetten om voor onze klanten prachtige oplossingen te maken?

32-40 u per week HBO/WO €500 per maand

Stage Online Marketing

Wil jij werken aan het verbeteren van de online marketing strategie van een groeiend webbureau?

32-40u per week HBO/WO Tot €60K

Full-stack Developer

Wij bieden een mooie combinatie van backend en frontend werk om voor onze klanten prachtige oplossingen te maken.